masini second hand

Tractari-auto-onesti-bacau-adjud-0755365650 - 71390

Publicitate
Cautare Piese Auto Marca Categorie Judet

Acasa » Piese Auto » Renault » Accesorii » Bacau

Piese auto - Accesorii Renault


tractari-auto-onesti-bacau-adjud-0755365650
Categorie: Accesorii
Marca: Renault
Anul: 2002
Judetul: Bacau
Localitatea:
Nume vanzator: claudiu
Telefon: 0755365650
Descriere
Tractari auto NON STOP la standarde Europene INTERN si INTERNATIONAL
din BACAU, ONESTI, MOINESTI, COMANAESTI, TG. OCNA, ADJUD
- Ai ramas in pana? - Ai avut un accident? - Ai probleme cu motorul? - Ai de adus o masina de afara?
Te putem tracta rapid si ieftin pana la orice destinatie sau la cel mai apropiat service.
Suntem pregatiti NON-STOP sa intervenim rapid in toata tara. Personalul nostru calificat te poate indruma spre service-ul potrivit nevoilor tale.
Noi suntem solutia dumneavoastra
Oricare ar fi problema ta, iti garantam ca avem o solutie. Experienta, serviciile diversificate si platformele noastre ne recomanda drept solutia problemelor tale in trafic.
Garantam servicii de cea mai buna calitate. Fara a face rabat de la calitate oferim serviciile de tractari auto cu costuri minime pentru dumneavoastra. Indiferent de conditiile meteo sau starea carosabilului ne-am antrenat pentru a fi pregatiti in orice clipa si a veni in ajutorul dumneavoastra. Experienta noastra in domeniul tractarilor auto ne recomanda ca fiind una dintre cele mai bune firme ce ofera servicii de tractari auto din Bacau.
Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic. Efectuam tractari auto non stop cu autoplatforma in judetul BACAU si in imprejurimi la cele mai avantajoase preturi de pe piata.
Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra. Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei.
Va asiguram ca vom reusi de fiecare data sa va oferim un tarif corect, in functie de distanta si tipul vehiculului pe care doriti sa-l transportati.

Va stam la dispozitie 24 de ore din 24 la numarul de telefon 0755 365 650

Veti fi tratati cu respect si profesionalism, de fiecare data.

www.tractarionesti.ro
cod anunt: 71390

Alte piese Accesorii Renault din tara

 

Autoturisme Renault din Bacau

 

Autoturisme Renault din tara

Renault Scenic 3
» Renault Scenic 3 2100 EUR
Harghita
Renault Trafic
» Renault Trafic 3690 EUR
Bucuresti